FAQ

 1. Как да поръчам ?

Можеш да поръчаш избраните от теб продукти по два начина. Ако направиш регистрация в нашия сайт и влезеш с твоите потребителско име и парола всеки продукт, в желаната от теб разфасовка се добавя автоматично в количката в горното меню. Щом приключиш с подбора на продукти следваш внимателно инструкциите за попълване на информация, касаеща актуални координати за доставка и телефон за връзка, както и начин по който за теб е удобно да получиш пратката. Куриерските услуги, които изпълняваме са съответно до офис на Еконт на цена 4,50 лв. или до дома и офиса с фирма Рапидо на цена от 4,90 лв. като добавка към сумата на продуктите. При покупка над 60 лв. доставката и по двата начина е безплатна.
Ако не желаеш да се регистрираш в нашия сайт можеш да използваш изскачащата услуга „Бърза поръчка“, при която са нужни само две имена, телефон и имейл за връзка. Нашите колеги ще се свържат възможно най-бързо с теб и по телефон ще уточним от какво имаш нужда, както и къде и как е удобно за теб да получиш пратката.
Ако все пак бул. Витоша 150 в гр. София ти е по път, заповядай в нашия физически магазин да вземеш това, от което имаш нужда.

 

 1. Кога да очаквам поръчката си ?

След като потвърдим по телефон направената от теб поръчка, я предоставяме за изпращане на горепосочените куриери. Ако няма извънредно забавяне поради причини като празнични периоди, Black Friday или други кампании, предполагащи голяма натовареност пратките най-често биват изпълнявани в рамките на 24-48 ч. от понеделник до петък. Ако сте направили поръчката си в петък и изрично желаете да пристигне в събота, молим да известите колегите ни по телефона при потвърждаването на поръчката или напишете в полето „Забележка“ още при осъществяването на самата поръчка.

 

 1. Как мога да заплатя поръчката си ?

Направената поръчка можеш да заплатиш както чрез онлайн плащане, така и на ръка когато получиш заявката у дома или в посочения офис на Еконт. При онлайн плащането горепосочените цени за доставка се добавят към сумата на желаните от теб продукти, като отново при поръчка над 60 лв. доставката е безплатна.

 

 1. Как мога да разбера дали поръчката ми е потвърдена или изпратена ?

След като подробно попълниш информацията и потвърдиш плащането ще видиш прозорец с текущия статус на твоята поръчка. Би трябвало той да е „Изчакваща“. Това означава, че сме получили известие за направена поръчка. При първа възможност нашите колеги ще се свържат с теб за потвърждение на доставката и уточнение на детайли по нея, включващи потвърждение на посочения адрес, както и известие при проблем с поръчаните продукти (наличност, състояние на продуктите и т.н). След провеждане на разговора незабавно подготвяме поръчката ти и максимално бързо я предоставяме на куриерските фирми.

 

 1. Коя куриерска фирма използвате ?

За доставки до дома, офиса или други адреси работим с Рапидо (цената за доставка е 4,90 лв.), а с Еконт (цената за доставка е 4,50 лв.) доставяме до техен, удобен за теб офис. При поръчка над 60 лв. доставката е безплатна.

 

 1. Мога ли да пренасоча поръчката си към друг адрес ?

Можеш да пренасочиш поръчката си по всяко време към удобно за теб място като свържеш с нас или директно се свържеш с куриерската фирма.

 

 1. Не получих поръчката си . Какво да направя ?

При проблем с поръчката ти не се колебай да се свържеш с нас по телефон или имейл или се свържи с куриерската фирма, която изпълнява поръчката ти. Ние редовно проверяваме статусите на направените поръчки и ги координираме с информацията от куриерите, с които работим, така че при неточности и други затруднения е възможно и ние да се свържем с теб за уточнения.

 

 1. Как да откажа поръчката си ?

Ако си финализирал процедурата по потвърждение на поръчката ти в сайта, а си размислил или имаш друга причина да я откажеш се свържи с нас, за да ни известиш, ако вече не сме го уточнили по телефона.

 

 1. Можете ли да опаковате поръчката ми като подарък ?

Обикновено, не разполагаме с опаковъчни материали. Изпращаме продуктите в хартиени торбички, брандирани с логото на нашия магазин, както и с информация за бръснарницата ни The Barber Shop Sofia.

 

 1. Мога ли да снабдявам магазина /салона си с Вашите продукти .

Можете да снабдите магазина/салона си с нашите продукти. За подробна информация относно цени и условия се свържете с нас на тел.: 0878335455 – Емануела Иванова или на имейл emi@pplagency.eu 

 

 1. Кой стилизиращ продукт за коса да избера и каква и разликата?

Препоръчваме да прочетеш тази подробна статия в нашия блог: https://bit.ly/2DUWGOH

 

 1. Кой продукт е най-подходящ за моята брада?

Продуктите за брада имат своята последователност на употреба. Разбира се, от дължината на брадата зависи кои от тях са ти необходими за поддържане на свежа и чиста брада. Про по дълга брада препоръчваме използване на по-голяма гама продукти както следва – за почистване на брадата е желателно да се измива със сапун или шампоан за брада; за подхранване и хидратиране използвай олио/масло/пяна /серум за брада и накрая за стилизация и освежаване ти препоръчваме да използваш балсам за брада. Тази последователност на употреба ще осигури максимална поддръжка на брадата, както и добра грижа за кожата на лицето. При по-къса брада можеш да пропуснеш шампоана или сапуна, тъй като при всяко миене на лицето измиваш и брадата достатъчно добре. Можеш  да се спреш на пяна или серум за брада, която поради текстурата си няма да придаде мазнотата както при олиата или маслата. И разбира се, недей да пренебрегваш балсамите. Те са направени предимно от естествени масла и съставки, които ще подхранят кожата на лицето и ще придадат приятен аромат дори и на по-къса брада.

 

 1. Как да използвам маслото или балсама си за брада ?

Маслата и олиата за брада са в течна форма и много често са по-мазни поради богатия състав на масла в тях. Затова ти препоръчваме да сложиш само няколко капки, като внимателно втриеш не само в брадата, но и в кожата под нея. При по-голяма брада може да се наложи по-голямо количество за максимална грижа.
Балсамите, от друга страна, са с по-плътна текстура заради съдържанието на восък в някои от тях (стилизираща функция). Поради това те съветваме да вземеш малко количество в едната длан. След това го разтрий между пръстите, за да се загрее и да бъде по-лесен за нанасяне, след което го втрий внимателно в брадата и кожата. Среши с гребен за постигане на желаната форма. За най-добри резултати нанеси след душ или на подсушена вече брада.

 

 1. Как се използва шампоанът за брада ?

Брадата изисква нужната грижа, за да изглежда свежа и добре поддържана. Естествената последователност е измиване на брадата с шампоан или сапун, с цел почистване и омекотяване на брадата и успокояване на кожата, нанасяне на олио/масло/пяна/серум за брада за подхранване и овлажняване и накрая завършване с балсам за придаване на желаната от теб форма. Намокри лицето с топла вода и го остави за малко без да го подсушаваш. Намокри дланите си, вземи малко от шампоана, направи пяна, и нанеси на лицето. Масажирай като не пропускаш нито една зона, след което изплакни и подсуши с кърпа. Продуктът може да се използва всекидневно. 

 

 1. Водоразтворима или класическа помада за коса да избера ?

Класическите помади са познати също като помади на вазелинова основа. За разлика от водоразтворимите, те не могат да се отмият от косата само с вода. Необходими са специални шампоани за отмиване на този тип помади.
Предимства на класическата помада: Тези по-традиционни помади съдържат по-малко изкуствени съставки от модерните помади на водна основа. Обикновено изсъхват много по-бавно на косата, което позволява лесна промяна на желаната стилизация. Друго предимство са вариациите. Този тип помади могат да варират както във вида на своя блясък така и в силата на задържане на косата, която предоставят.  И накрая от финансова гледна точка, невъзможността да се измият лесно означава и по-малка употреба на продукта, тъй като няма да има нужда да се нанася толкова често за постигане на желания вид.
Недостатъци на класическата помада: Както споменахме, за разлика от други типове продукти, класическите помади са по-трудни за отмиване. Ако не желаете остатъци от продукта по косата си в следващите ден-два, това може да бъде разгледано като недостатък. Появата на акне също е възможен резултат от невнимателно нанасяне на продукта по косата.
Водоразтворимите помади се смятат за „новото поколение“ помади за коса.
Предимства на водоразтворимите помади: Най-голямото предимство е, че могат лесно да се отмият от косата само с вода. Подобно на класическите помади, те също могат да варират в нивото на блясък и силата на задържане на косата. Много хора предпочитат употребата на този тип помади през по-топло време, тъй като изсъхват лесно и поддържат стилизацията през целия ден. Друго предимство е ,че въпреки различните типове кожа, възможните раздразнения и обриви са минимални или никакви, заради ниската масленост на помадите.
Недостатъци на водоразтворимите помади: Има два основни недостатъка на този тип помади. Поради сложните си формули, цената на тези помади е по-висока от тази на класическите. Разбира се, цените варират при различните марки, но обикновено класическите помади са на малко по-достъпни цени. Другият недостатък е, че една опаковка водоразтворима помада свършва много по-бързо поради факта, че се отмива съвсем лесно с вода и това предразполага по-честа употреба на продукта за постигане на желания вид. Съвет: За бързо рестилизиране освежете с малко вода и отново придайте желаната форма. 

 

 1. Колко от помадата трябва да нанеса на косата си ?

Количестово се определя пропорционално на дължината на косата ти. Следователно, колкото е по-дълга тя, толкова повече продукт ти е необходим за оформяне. В повечето случаи, на върха на двата пръста е достатъчно за постигане на желаната форма.

 

 1. Предлагате ли продукти против косопад?

Можеш да погледнеш тези продукти:

 1. Предлагате ли продукти за посивяла/побеляла коса ?

Можеш да разгледаш следните продукти:

 

Powered by Cloudcart
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки