Филтри

Филтри

Категории

Марки

Ценови диапазон

Вид

Barber Pro

Barber Pro Изображение

BarberPro е иновативна британска марка, наложила се като основен доставчик на професионално оборудване за бръснари и бръснарници, а през последните години става известна с множеството си спечелени награди, благодарение на маските си за лице и тяло, разработени специално за мъже.

Произведени в Южна Корея, гамата от маски за лице на марката са водещ новатор в бюти индустрията. Те са научно разработени и дерматологично тествани, за да осигурят само най-високото качество и изключителни резултати. Продуктите и съставките не се тестват върху животни и в производството им не се използват генетично модифицирани организми. 

Гамата маски се състои от продукти за грижа в областта на лицето, под очите, врата, ръцете и краката и са специално насочени към проблемите, свързани със стареенето. Комбинацията от морски колаген, витамини, билки и растителни продукти е специално формулирана да подобрява тонуса и тена на кожата.

Ако искаш да почистиш, освежиш и хидратираш лицето си, не се колебай да опиташ продуктите на Barber Pro - те са изклюително бързи и лесни за използване, а резултатът от тях си заслужава. Разгледай вариантите на маски по-долу и намери това, от което имаш нужда, а в комплект с тях можеш да вземеш и едно от уникалните Barber Pro канчета, които освен по предназначение за бръснене, можеш да превърнеш и във свой верен спътник от кафето до бирата, по всяко време и на всяко място :)  

Продукти

Barber Pro

BarberPro е иновативна британска марка , наложила се като основен доставчик на професионално оборудване за бръснари и бръснарници , а през последните години става известна с множеството си спечелени награди, благодарение на маските си за лице и тяло , разработени специално за мъже . Произведени в Южна Корея, гамата от маски за лице на марката са водещ новатор в бюти индустрията . Те са научно разработени и дерматологично тествани , за да осигурят само най-високото качество и изключителни резултати. Продуктите и съставките  не се тестват върху животни  и в производството им не се използват генетично модифицирани организми.  Гамата маски се състои от продукти за грижа в  областта на лицето , под очите , врата, ръцете и краката и са специално насочени към проблемите, свързани със стареенето . Комбинацията от морски колаген, витамини, билки и растителни продукти е специално формулирана да подобрява тонуса и тена на кожата. Ако искаш да почистиш, освежиш и хидратираш лицето си, не се колебай да опиташ продуктите на Barber Pro - те са изклюително бързи и лесни за използване , а резултатът от тях си заслужава. Разгледай вариантите на маски по-долу и намери това, от което имаш нужда, а в комплект с тях можеш да вземеш и едно от уникалните Barber Pro канчета , които освен по предназначение за бръснене, можеш да превърнеш и във свой верен спътник от кафето до бирата , по всяко време и на всяко място :)  
Сравнение на продукти