Barburys Изображение

Независимо дали става дума за брада, къси бакенбарди, дълги бакенбарди, мустаци, козя брадичка или просто гладко избръснато лице днес, повече от всякога, бръснари и фризьори трябва да се справят с все по-променящите се мъжки модни тенденции. В днешно време просто леко скъсяване на перчема не е достатъчно. Всичко опира до бръснене, оформяне на бради и стилизиране на мустаци.

Каквато и да е тяхната дължина или стил брадите и мустаците изискват редовна грижа и поддръжка, тъй като космите са по-груби и заслужават специално внимание. Линията продукти грижа за брада и мустаци на Barburys съдържат масла от арган и жожоба за по-мека кожа и по-здрава брада, които ще решат проблема с твърдия косъм на твоята брада.

А ако си любител на гладко избръснатия вид, то можем да те уверим, че освен с качество цялата колекция на Barburys ще те впечатли със съживяваща свежест на мента и цитруси, съчетана с ароматна нотка канела - съвременен класически аромат.

Barburys от Sibel e марка, която подкрепя професионалистите в своята страст към изкуството. Тя предлага широка гама от качествени професионални продукти, с които те да отговорят на високите изисквания и разнообразни очаквания на своите клиенти. Barburys гарантира качеството на продуктите си и напълно задоволява и индивидуалните нужди на всеки мъж. Независимо дали става дума за бръсначи или балсами за бради, Barburys предлагат абсолютно всички "must have" продукти за лична и професионална грижа. Опитай ги! Гарантираме че няма да съжаляваш :) 

 

Филтри

Затвори

Филтри

Сортирай по

Ценови диапазон

Категории

Марки

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Barburys

Независимо дали става дума за брада , къси бакенбарди , дълги бакенбарди, мустаци , козя брадичка или просто гладко избръснато лице  днес, повече от всякога, бръснари и фризьори трябва да се справят с все по-променящите се мъжки модни тенденции. В днешно време просто леко скъсяване на перчема не е достатъчно. Всичко опира до бръснене, оформяне на бради и стилизиране на мустаци. Каквато и да е тяхната дължина или стил  брадите и мустаците изискват редовна грижа и поддръжка , тъй като космите са по-груби и заслужават специално внимание. Линията продукти грижа за брада и мустаци на Barburys съдържат масла от арган и жожоба  за по-мека кожа и по-здрава брада, които ще решат проблема с твърдия косъм на твоята брада. А ако си любител на гладко избръснатия вид, то можем да те уверим, че освен с качество цялата колекция на Barburys ще те впечатли със съживяваща свежест на мента и цитруси , съчетана с ароматна нотка канела - съвременен класически аромат. Barburys от Sibel  e марка, която подкрепя професионалистите в своята страст към изкуството. Тя предлага широка гама от качествени професионални продукти , с които те да отговорят на високите изисквания и разнообразни очаквания на своите клиенти.  Barburys  гарантира качеството на продуктите си и напълно задоволява и индивидуалните нужди на всеки мъж. Независимо дали става дума за бръсначи или балсами за бради , Barburys предлагат абсолютно всички "must have" продукти за лична и професионална грижа. Опитай ги! Гарантираме че няма да съжаляваш :)   
Powered by Cloudcart
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки