Филтри

Филтри

Категории

Марки

Ценови диапазон

Вид

Barburys

Barburys Изображение

Независимо дали става дума за брада, къси бакенбарди, дълги бакенбарди, мустаци, козя брадичка или просто гладко избръснато лице, днес повече от всякога бръснари и фризьори трябва да се справят с все по-променящите се мъжки модни тенденций. В днешно време, просто леко скъсяване на перчема не е достатъчно - всичко опира до бръснене, оформяне на бради и стилизиране на мустаци.

Каквато и да е тяхната дължина или стил, брадите и мустаците изискват редовна грижа и поддръжка, тъй като космите са по-груби и заслужават специално внимание. Линията продукти грижа за брада и мустаци на Barburys съдържат масла от Арган и Жожоба за по-мека кожа и по-здрава брада, които ще решат проблема с твърдия косъм на твоята брада.

А ако си любител на гладко избръснатия вид, то можем да те уверим, че освен с качество цялата колекция на Barburys ще те впечетли със съживяваща свежест на мента и цитруси, съчетана с ароматна нотка канела - съвременен класически аромат.

Barburys от Sibel e марка, която подкрепя професионалистите в своята страст към изкуството, тя предлага широка гама от качествени професионални продукти, с които те да отговорят на високите изисквания и разнообразни очаквания на своите клиенти, но не само Бърбърис от Сибел е марка, която гарантира качеството на продуктите си и напълно задоволява и индивидуалните нужди на всеки мъж. Независимо дали става дума за бръсначи или балсами за бради, Barburys предлагат абсолютно всички "must have" продукти за лична и професионална грижа - ОПИТАЙ ГИ, гарантираме че няма да съжаляваш!

 

Продукти

Barburys

Независимо дали става дума за брада , къси бакенбарди , дълги бакенбарди, мустаци , козя брадичка или просто гладко избръснато лице , днес повече от всякога бръснари и фризьори трябва да се справят с все по-променящите се мъжки модни тенденций. В днешно време, просто леко скъсяване на перчема не е достатъчно - всичко опира до бръснене, оформяне на бради и стилизиране на мустаци. Каквато и да е тяхната дължина или стил, брадите и мустаците изискват редовна грижа и поддръжка , тъй като космите са по-груби и заслужават специално внимание. Линията продукти грижа за брада и мустаци на Barburys съдържат масла от Арган и Жожоба  за по-мека кожа и по-здрава брада, които ще решат проблема с твърдия косъм на твоята брада. А ако си любител на гладко избръснатия вид, то можем да те уверим, че освен с качество цялата колекция на Barburys ще те впечетли със съживяваща свежест на мента и цитруси , съчетана с ароматна нотка канела - съвременен класически аромат. Barburys от Sibel  e марка, която подкрепя професионалистите в своята страст към изкуството, тя предлага широка гама от качествени професионални продукти,  с които те да отговорят на високите изисквания и разнообразни очаквания на своите клиенти, но не само Бърбърис от Сибел е марка, която гарантира качеството на продуктите си и напълно задоволява и индивидуалните нужди на всеки мъж. Независимо дали става дума за бръсначи или балсами за бради , Barburys предлагат абсолютно всички "must have" продукти за лична и професионална грижа - ОПИТАЙ ГИ, гарантираме че няма да съжаляваш!  
Сравнение на продукти