Филтри

Филтри

Категории

Color
Разфасовка

Марки

Ценови диапазон

Вид

Clubman Pinaud

Clubman Pinaud Изображение

Автентичната бръснарска марка Piнaud и нейната Clubman линия от изискани тоалетни принадлежности е марката избирана от десетки мъже още от дебюта си през 1810 г. в дома на Ed Pinaud в Париж. С пускането на продуктовата си гама на Clubman, Pinaud възлага на един художник да създаде логото за етикетите с визия на елегантният французин, което все още и до днес служи като неофициално лице на марката.

По време на фармацевтичната епоха от началото на 20-те години на ХХти век, продуктите на Pinaud придобиват популярност и се радват на международно признание. Американската международна индустрия в Лос Анжделис, Калифорния е придобила марката и нейната линия Clubman преди повече от 30 години, а днес тя присъства в почти всяка бръснарница в Америка.

Линията Clubman Pinaud предлага голямо разнообразие от мъжки тоалетни принадлежности и продукти за грижа за косата, включително: световноизвестни лосиони за бръснене, талк, вакса за мустаци, стипца, крем за бръснене, тоник за коса и гелове. А най-новите допълнения към линията включват едно трио от продукти за грижа и подръжка на брада - Beard Balm, 2in1 Beard Conditioner и Beard Oil - пълен комплект грижа за твоята брада!

Не се колебай, а разгледай и избери най-подходящия за теб продукт от исисканата френска класика на Clubman Pinaud.

Продукти

Clubman Pinaud

Автентичната бръснарска марка Piнaud и нейната Clubman линия от изискани тоалетни принадлежности е марката избирана от десетки мъже още от дебюта си през 1810 г . в дома на Ed Pinaud в Париж . С пускането на продуктовата си гама на Clubman, Pinaud възлага на един художник да създаде логото за етикетите с визия на елегантният французин, което все още и до днес служи като неофициално лице на марката. По време на фармацевтичната епоха от началото на 20-те години на ХХти век, продуктите на Pinaud придобиват популярност и се радват на международно признание. Американската международна индустрия в Лос Анжделис, Калифорния е придобила марката и нейната линия Clubman преди повече от 30 години, а днес тя присъства в почти всяка бръснарница в Америка. Линията Clubman Pinaud предлага голямо разнообразие от мъжки тоалетни принадлежности и п родукти за грижа за косата , включително: световноизвестни лосиони за бръснене, талк, вакса за мустаци, стипца, крем за бръснене, тоник за коса и гелове. А най-новите допълнения към линията включват едно трио от продукти за грижа и подръжка на брада - Beard Balm, 2in1 Beard Conditioner и Beard Oil - пълен комплект грижа за твоята брада! Не се колебай, а разгледай и избери най-подходящия за теб продукт от исисканата френска класика на Clubman Pinaud.
Сравнение на продукти