Филтри

Филтри

Категории

Разфасовка

Марки

Ценови диапазон

Вид

Dapper Dan

Dapper Dan Изображение

Dapper Dan e марка основана през 2011г. в Шефилд, Англия, родена от осезаемата липса на адекватни продукти, които да удовлетворяват стайлинг нуждите на мъжете.
Стилизанти са разработвани над десет години от професионалисти, решени да създадът една уникална и компактна гама стайлинг продукти. През 2012г.в продажба е пусната Dapper Dan Matt Paste, която бързо се превръща в един от най-добрите матиращи стилизанти, подходящ за много и различни прически. През 2014г. към гамата стилизиращи продукти са прибавени и Deluxe Pomade Dapper Dan и Dapper Dan Matt Clay.

От Dapper Dan вярват, че с тези три добре подбрани и старателно разработени продукти не съществува стайлинг, които не може да бъде изпълнен, уверете се сами!

Продукти

Dapper Dan

Dapper Dan e марка основана през 2011г. в Шефилд, Англия, родена от осезаемата липса на адекватни продукти, които да удовлетворяват стайлинг нуждите на мъжете. Стилизанти са разработвани над десет години от професионалисти, решени да създадът една уникална и компактна гама стайлинг продукти . През 2012г.в продажба е пусната Dapper Dan Matt Paste , която бързо се превръща в един от най-добрите матиращи стилизанти, подходящ за много и различни прически. През 2014г. към гамата стилизиращи продукти са прибавени и Deluxe Pomade Dapper Dan и Dapper Dan Matt Clay . От Dapper Dan вярват, че с тези три добре подбрани и старателно разработени продукти не съществува стайлинг, които не може да бъде изпълнен, уверете се сами!
Сравнение на продукти