Филтри

Филтри

Категории

Разфасовка

Марки

Ценови диапазон

Вид

Erbario Toscano

Erbario Toscano Изображение

Erbario Toscano е марка, известна в целия свят с неподправения си тоскански стил. Нейните продукти за грижа за тялото и косата, парфюми и ароматизатори за дома, отразяват автентичността на този регион и пресъздават усещането за типичния за Тоскана "начин на живот". Защото в Тоскана повече отколкото другаде душата се слива с природата. Очите не са достатъчни, за да възприемат цялото величие на тосканския пейзаж, той завладява и ума и сърцето, и резонира с всички сетива именно чрез неговите цветове, вкусове, аромати, атмосфера, именно тук те пренасят и продуктите Erbario Toscano.

Историята на марката започва с Egisto който едва на седемнадесет се озовава на летището в Ню Йорк, държейки само един куфар, пълен с мечти. Баща му Guido по това време вече е отворил свой showroom на 5то авеню, където неговите продукти вече съблазняват американците. Представящ себе си като художник и голям почитател на конете, Guido има една мечта - да принесе в чужбина италианският начин на живот (lifestyle). А за Egisto това е възможност,която не е за изпускане, една мечта, която се сбъдва.
След като вече е в "Голямата ябълка", Egisto попива нови идеи, открива различни култури, натрупва опит и научава тайните на търговията. Смъртта на баща му, само една година след трагичният 11 Септември, го принуждава да се завърне в Италия. Изведнъж пред Egisto е поставена трудната задача да поеме семейният бизнес.
Така благодарение на развитите си вече сетива, може би подсилени от природата и красивият пейзаж, той откирва силата на парфюмите. Egisto създава първата си линия продукти за грижа за тялото, вдъхновен от маслиновото дърво, символ на Тоскана.

Но той не спира до тук, а тръгва да търси друг аромат, който също така добре да олицетворява съюза между неговата родина и света, след завръщането си създава първия си парфюм, тогава се ражда и ароматът на черен пипер - есенция която той нарича "спряла във времето", съдържаща "тайната на звездното небе в пустинята и силата на дивият кон танцуващ в облакът от червен пясък".
Следва експлозия от линий и продукти, пуснати на пазара, с които Erbario Toscano успява да завладее публиката, от Токио до Ню Йорк, от Мелбърн до Лондон. 

Продукти

Erbario Toscano

Erbario Toscano е марка, известна в целия свят с неподправения си тоскански стил . Нейните продукти за г рижа за тялото и косата, парфюми и ароматизатори за дома , отразяват автентичността на този регион и пресъздават усещането за типичния за Тоскана "начин на живот". Защото в Тоскана повече отколкото другаде душата се слива с природата. Очите не са достатъчни, за да възприемат цялото величие на тосканския пейзаж, той завладява и ума и сърцето, и резонира с всички сетива именно чрез неговите цветове, вкусове, аромати, атмосфера, именно тук те пренасят и продуктите Erbario Toscano. Историята на марката започва с Egisto който едва на седемнадесет се озовава на летището в Ню Йорк, държейки само един куфар, пълен с мечти. Баща му Guido по това време вече е отворил свой showroom на 5то авеню, където неговите продукти вече съблазняват американците. Представящ себе си като художник и голям почитател на конете, Guido има една мечта - да принесе в чужбина италианският начин на живот (lifestyle). А за Egisto това е възможност,която не е за изпускане, една мечта, която се сбъдва. След като вече е в "Голямата ябълка", Egisto попива нови идеи, открива различни култури, натрупва опит и научава тайните на търговията. Смъртта на баща му, само една година след трагичният 11 Септември, го принуждава да се завърне в Италия. Изведнъж пред Egisto е поставена трудната задача да поеме семейният бизнес. Така благодарение на развитите си вече сетива, може би подсилени от природата и красивият пейзаж, той откирва силата на парфюмите. Egisto създава първата си линия продукти за грижа за тялото , вдъхновен от маслиновото дърво , символ на Тоскана. Но той не спира до тук, а тръгва да търси друг аромат, който също така добре да олицетворява съюза между неговата родина и света, след завръщането си създава първия си парфюм, тогава се ражда и ароматът на черен пипер - есенция която той нарича "спряла във времето", съдържаща "тайната на звездното небе в пустинята и силата на дивият кон танцуващ в облакът от червен пясък". Следва експлозия от линий и продукти, пуснати на пазара, с които Erbario Toscano успява да завладее публиката, от Токио до Ню Йорк, от Мелбърн до Лондон. 
Сравнение на продукти