Филтри

Филтри

Категории

Марки

Ценови диапазон

Вид

Grave before Shave

Grave before Shave Изображение

Американската компания Fisticuffs Inc. е основана на 5 август 2013 г. в Сан Бернардино, Южна Калифорния. Това е малък семеен бизнес, в който цялата работа се върши от собственика Уейн Бейли и неговата съпруга Хедър. Логото и красивите етикети са дело на художника Чарли Холстед, техен дългогодишен приятел. Въпреки скромните си размери обаче, Fisticuffs, Inc. бързо постига първия си голям успех – през 2014 г. ваксата за мустаци Fisticuffs Mustache Wax става продукт #1 по продажби в САЩ в своята категория.

Днес маслата и балсамите за брада, разпространявани под марката Grave Before Shave, са между най-популярните и продавани козметични продукти за мъже и се радват на висок рейтинг на удовлетвореност сред многобройните потребители.

По-долу в асортимента на марката ще намерите три варианта на вакса за мустаци, задоволяващи всеки вкус за аромат – в т.ч. продукт без добавен аромат, класическия мъжки аромат Bay Rum и лавандулово ухание.

Fisticuffs е отличен избор и в категорията продукти грижа за брадата, неслучайно носеща името си Grave Berfoe Shave. Тази линия съдържа невероятните балсами, масла и шампоан за брада, в класически мъжествени аромати.

Ако се нуждаете от оригинални, качествени и високо ефективни продукти с които да поддържате брадата и мустаците си не се колебайте Fisticuffs е правилният избор. Това е компанията, която може да бъде твой доверен партньор в поддръжката и оформянето на твоята брада, грижата за твоето лице е в сигурни ръце.

Продукти

Grave before Shave

Американската компания Fisticuffs  Inc. е основана на  5 август 2013 г . в Сан Бернардино,  Южна Калифорния . Това е  малък семеен бизнес,   в който цялата работа се върши от собственика Уейн Бейли и неговата съпруга Хедър. Логото и красивите етикети са дело на художника Чарли Холстед, техен дългогодишен приятел. Въпреки скромните си размери обаче, Fisticuffs, Inc. бързо постига първия си голям успех – през 2014 г.   ваксата за мустаци Fisticuffs Mustache Wax става продукт #1 по продажби в САЩ  в своята категория. Днес маслата и балсамите за брада , разпространявани под марката Grave Before Shave, са между най-популярните и продавани козметични продукти за мъже и се радват на висок рейтинг на удовлетвореност сред многобройните потребители. По-долу в асортимента на марката ще намерите три варианта на вакса за мустаци , задоволяващи всеки вкус за аромат – в т.ч. продукт б ез добавен аромат , класическия мъжки аромат Bay Rum  и лавандулово ухание . Fisticuffs е отличен избор и в категорията продукти грижа за брадата , неслучайно носеща името си Grave Berfoe Shave. Тази линия съдържа невероятните балсами, масла и шампоан  за брада, в класически мъжествени аромати. Ако се нуждаете от оригинални, качествени и високо ефективни продукти с които да поддържате брадата и мустаците си не се колебайте Fisticuffs е правилният избор. Това е компанията, която може да бъде твой  доверен партньор в поддръжката и оформянето на твоята брада, грижата за твоето лице е в сигурни ръце.
Сравнение на продукти