Grave Before Shave

Grave Before Shave Изображение

Американската компания Fisticuffs Inc. е основана на 5 август 2013 г. в Сан Бернардино, южна Калифорния. Това е малък семеен бизнес, в който цялата работа се върши от собственика Уейн Бейли и неговата съпруга Хедър. Логото и красивите етикети са дело на художника Чарли Холстед, техен дългогодишен приятел. Въпреки скромните си размери обаче, Fisticuffs Inc. бързо постига първия си голям успех – през 2014 г. ваксата за мустаци Fisticuffs Mustache Wax става продукт #1 по продажби в САЩ в своята категория.

Днес маслата и балсамите за брада, разпространявани под марката Grave Before Shave са между най-популярните и продавани козметични продукти за мъже и се радват на висок рейтинг на удовлетвореност сред многобройните потребители.

По-долу в асортимента на марката ще намерите три варианта на вакса за мустаци, задоволяващи всеки вкус за аромат – в т.ч. продукт без добавен аромат, класическия мъжки аромат Bay Rum и лавандулово ухание.

Fisticuffs е отличен избор и в категорията продукти грижа за брадата, неслучайно носеща името си Grave Berfoe Shave. Тази линия съдържа невероятните балсами, масла и шампоан за брада в класически мъжествени аромати.

Ако се нуждаете от оригинални, качествени и високо ефективни продукти, с които да поддържате брадата и мустаците си не се колебайте. Fisticuffs е правилният избор. Това е компанията, която може да бъде твой доверен партньор в поддръжката и оформянето на твоята брада. Грижата за твоето лице е в сигурни ръце.

Филтри

Затвори

Филтри

Сортирай по

Ценови диапазон

Категории

Марки

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Grave Before Shave

Американската компания Fisticuffs   Inc. е основана на  5 август 2013 г . в Сан Бернардино, ю жна Калифорния . Това е  малък семеен бизнес,   в който цялата работа се върши от собственика Уейн Бейли и неговата съпруга Хедър. Логото и красивите етикети са дело на художника Чарли Холстед, техен дългогодишен приятел. Въпреки скромните си размери обаче, Fisticuffs Inc. бързо постига първия си голям успех – през 2014 г.   ваксата за мустаци Fisticuffs Mustache Wax става продукт #1 по продажби в САЩ  в своята категория. Днес маслата и балсамите за брада , разпространявани под марката Grave Before Shave са между най-популярните и продавани козметични продукти за мъже и се радват на висок рейтинг на удовлетвореност сред многобройните потребители. По-долу в асортимента на марката ще намерите три варианта на вакса за мустаци , задоволяващи всеки вкус за аромат – в т.ч. продукт б ез добавен аромат , класическия мъжки аромат Bay Rum  и лавандулово ухание . Fisticuffs е отличен избор и в категорията продукти грижа за брадата , неслучайно носеща името си Grave Berfoe Shave. Тази линия съдържа невероятните балсами, масла и шампоан  за брада  в класически мъжествени аромати. Ако се нуждаете от оригинални, качествени и високо ефективни продукти, с които да поддържате брадата и мустаците си не се колебайте.  Fisticuffs е правилният избор. Това е компанията, която може да бъде твой  доверен партньор в поддръжката и оформянето на твоята брада. Грижата за твоето лице е в сигурни ръце.
Powered by Cloudcart
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки