Филтри

Филтри

Категории

Марки

Ценови диапазон

Вид

Haslinger

Haslinger Изображение

Haslinger Soap Company е основана във Виена, малко след Втората световна война през 1949 г., когато химикът Georg Haslinger поема една вече съществуваща от 1980 г. фабрика за сапун. В началото, той не само се отказал от използването на суровини от животински произход, но излседвал и разработил нови, добре балансирани козметични формули на базата на чистите растителни масла. Неговата основна цел била използването на положителните свойства на медът, билките, лечебните растения и етеричните масла.
Всички продукти на Haslinger са произведени в Австрия и не са тествани върху животни.

Не пропускайте да разгледате продуктите с марка Хеслингер /Haslinger/, в трите основни за бранда категории - шампоани, сапун за тяло и сапуни за бръснене, те ще донесат истинско преживяване в ежедневния ви ритъм.

Продукти

Haslinger

Haslinger Soap Company е основана във Виена , малко след Втората световна война през 1949  г., когато химикът Georg Haslinger поема една вече съществуваща от 1980 г. фабрика за сапун . В началото, той не само се отказал от използването на суровини от животински произход, но излседвал и разработил нови, добре балансирани козметични формули на базата на чистите растителни масла . Неговата основна цел била използването на положителните свойства на медът, билките, лечебните растения и етеричните масла . Всички продукти на Haslinger са произведени в Австрия и не са тествани върху животни . Не пропускайте да разгледате продуктите с марка Хеслингер /Haslinger/, в трите основни за бранда категории - шампоани, сапун за тяло и сапуни за бръснене , те ще донесат истинско преживяване в ежедневния ви ритъм.
Сравнение на продукти