Филтри

Филтри

Категории

Марки

Ценови диапазон

Вид

Mondial

Mondial Изображение

Мисията на Mondial е да се грижи за кожата ти, като й подари перфектното бръснене, преди това я подготви грижливо за срещата с бръснача, а след това се погрижи за нея със силно хидратиращи, успокояващи и невероятно освежаващи продукти. Желанието на Mondial е да те върне обратно към миналото, към брадите и старите традиций, но финно, чрез един нов и модерен подход. С продуктите на Mondial ще можеш да се погрижиш за себе си по начина, по който биха го направили в най-добрите бръснарници.

Историята на компанията започва през 1908г., с голяма страст към бръсненето и личната хигиена, насърчена от основателят на Mondial. В този зараждащ се период, в неговата малка занаятчийска работилница в центъра на Флоренция, той започва да произвежда първите си шедьоври - неговите необикновенни четки за бръснене, изцяло ръчно изработени, с голямо умение и прецизност. След четките той започва да работи с някои цени дървени материали с цел да създаде своите необикновенни бръсначи. Той и способностите му се прочуват по целият свят и много известни имена от чужбина започват да искат изработка на бръснарски комплекти само за тях. 

Пътят на Mondial продължава с обединението й с още една занаятчийска компания и благодарение на общите си усили и труд, голям хъс и майсторство, те постигнали технология и формули, които безупречно задоволяват и най-взискателния мъж. Но това което винаги е правила марката толкова ценна и желана от мъжете било голямото внимание към детайла, внимателният и строг подбор на най-добрите базови материали и най-вече страстта с която е изработван всеки един продукт, вече четири поколения.

Днес Mondial е върховен израз на италианските постижения в света на бръсненето и козметиката за мъже, опитай и се увери сам в качеството им!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!!

 

Продукти

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Mondial

Мисията на Mondial е да се грижи за кожата ти , като й подари перфектното бръснене, преди това я подготви грижливо за срещата с бръснача , а след това се погрижи за нея със силно хидратиращи, успокояващи и невероятно освежаващи продукти . Желанието на Mondial е да те върне обратно към миналото, към брадите и старите традиций, но финно, чрез   един нов и модерен подход. С продуктите на Mondial ще можеш да се погрижиш за себе си по начина, по който биха го направили в най-добрите бръснарници. Историята на компанията започва през 1908г. , с голяма страст към бръсненето и личната хигиена, насърчена от основателят на Mondial. В този зараждащ се период, в неговата малка занаятчийска работилница в центъра на Флоренция , той започва да произвежда първите си шедьоври - неговите необикновенни четки за бръснене , изцяло ръчно изработени, с голямо умение и прецизност. След четките той започва да работи с някои цени дървени материали с цел да създаде своите необикновенни бръсначи. Той и способностите му се прочуват по целият свят и много известни имена от чужбина започват да искат изработка на бръснарски комплекти само за тях.  Пътят на Mondial продължава с обединението й с още една занаятчийска компания и благодарение на общите си усили и труд, голям хъс и майсторство, те постигнали технология и формули, които безупречно задоволяват и най-взискателния мъж. Но това което винаги е правила марката толкова ценна и желана от мъжете било голямото внимание към детайла , внимателният и строг подбор на най-добрите базови материали и най-вече страстта с която е изработван всеки един продукт, вече четири поколения. Днес Mondial е върховен израз на италианските постижения в света на бръсненето и козметиката за мъже, опитай и се увери сам в качеството им! ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!!  
Сравнение на продукти