Oil Can Grooming

Oil Can Grooming Изображение

Оil Can Grooming е марка, която създава едни от най-добрите масла за брада. Качеството е в основата на компанията. Произведени във Великобритания, техните продукти са смесени с едни от най-фините съставки, които безпроблемно оформят, укрепват и хидратират мъжката брада и не на последно място имат уникален аромат.

Oil Can Grooming е бранд, създаден в отговор на изобилието от масови продукти за мъжа, чиято визия често се размива и губи своя облик. Основна цел на Oil Can Grooming е да бъде различен, да бъде свързан с мъжа, който го използва по нов, по-смислен начин. Този стремеж дава началото на две изключително оригинални продуктови линии, а именно Iron Horse и Blue Collar. Те черпят своята визия и стил от начина на живот на мъжете, които градят своето бъдеще, независимо от ограниченията на съвременния и модерен живот.

Родени от индустриалната революция, Oil Can-овете са базови за поддържането на машинните части във форма, за да оперират гладко. Нещо, което продуктите Oil can вършат за теб - едно решение за мъжката брада, което работи комплексно на всички нива.

Oil Can Grooming разказват две страхотни истории, с които можеш да се свържеш и които дават живот на техните аромати. Не е нужно да бъдеш рокер или любител на поръчковите мотори, за да се идентифицираш с идеята стояща зад Iron Horse. Също така не е нужно да бъдеш част от работническата класа, за да свържеш себе си с The Blue Collar. Всичко от което имаш нужда е дух за приключения.

The Iron Horse. Оранжевият кен. С аромат на кожа и дива малина.

Духът на Iron Horse се корени в стремежа на човек да избяга от сивото ежедневие. Той улавя движението от едно място на друго, в един свят, където много от нас са хванати в капан, той преоткрива местата и пространствата, създадени от новатори и авантюристи, предлагайки алтернативен път в живота.

Blue Collar. Сивият кен. С аромат на тютюн и мандарина.

Тази продуктова линия е създадена за мъжете, които решат да свалят оковите. Изграждайки техния свят извън задушаващите стени и налаганите срокове, те работят в собствен ритъм и следват своята страст. Новите „сини якички“, които сами градят своето бъдеще и оформят собствения си живот.

Oil can-ът е изработен за теб, не пропускай да го опиташ, няма да съжаляваш :)

Филтри

Затвори

Филтри

Сортирай по

Ценови диапазон

Категории

Марки

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Oil Can Grooming

Оil Can Grooming е марка, която създава едни от най-добрите масла за брада . Качеството е в основата на компанията. Произведени във Великобритания,  техните продукти са смесени с едни от най-фините съставки, които безпроблемно оформят, укрепват и хидратират мъжката брада  и не на последно място имат уникален аромат. Oil Can Grooming е бранд, създаден в отговор на изобилието от масови продукти за мъжа , чиято визия често се размива и губи своя облик. Основна цел на Oil Can Grooming е да бъде различен, да бъде свързан с мъжа, който го използва по нов, по-смислен начин. Този стремеж дава началото на две изключително оригинални продуктови линии, а именно Iron Horse и Blue Collar. Те черпят своята визия и стил от начина на живот на мъжете, които градят своето бъдеще, независимо от ограниченията на съвременния и модерен живот. Родени от индустриалната революция , Oil Can-овете са базови за поддържането на машинните части във форма, за да оперират гладко. Нещо, което продуктите Oil can вършат за теб -  едно решение за мъжката брада , което работи комплексно на всички нива. Oil Can Grooming разказват две страхотни истории, с които можеш да се свържеш и които дават живот на техните аромати. Не е нужно да бъдеш рокер или любител на поръчковите мотори, за да се идентифицираш с идеята стояща зад Iron Horse. Също така не е нужно да бъдеш част от работническата класа, за да свържеш себе си с The Blue Collar. Всичко от което имаш нужда е дух за приключения. The Iron Horse. Оранжевият кен. С аромат на кожа и дива малина. Духът на Iron Horse се корени в стремежа на човек да избяга от сивото ежедневие . Той улавя движението от едно място на друго, в един свят, където много от нас са хванати в капан, той преоткрива местата и пространствата, създадени от новатори и авантюристи, предлагайки алтернативен път в живота. Blue Collar. Сивият кен. С аромат на тютюн и мандарина. Тази продуктова линия е създадена за мъжете, които решат да свалят оковите. Изграждайки техния свят извън задушаващите стени и налаганите срокове, те работят в собствен ритъм и следват своята страст. Новите „сини якички“, които сами градят своето бъдеще и оформят собствения си живот. Oil can-ът е изработен за теб, не пропускай да го опиташ , няма да съжаляваш :)
Powered by Cloudcart
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки