Филтри

Филтри

Категории

Разфасовка

Марки

Ценови диапазон

Вид

Reuzel

Reuzel Изображение

Reuzel е холандаската дума за свинска мас и е едно леко намигване към миналото, когато помадите са били направени от животински мазнини и ароматизирани с ябълки, а думата помада всъщност идва от френската дума Pomme, значаща ябълка. Това е част от вдъхновението, което ротердамските бръснари черпят, създавайки една от най-популярните днес марки за мъжка козметика - Reuzel.

Schorem е една old-school бръснарница намираща се в сърцето на работническият град Ротердам. Салонът е специализиран в класическите стилове прически, които са се доказали през годините: pompadours, flattops, contours и другите стилове поместени в плакатите на известната бръснарница.

Още от отварянето си Schorem е посещаван от хора представляващи всеки ешалон на обществето. С повече от петдесет години опит в бръснарството тези ротердамски бръснари са формулирали помади, достойни за своите взискателни клиенти. Като бръснари представляващи старата школа, те се заровили дълбоко в историята на помадите, за да успеят да формулират тези, които според техните убеждения и вярвания са най-добрите в света - Reuzel.

Днес Schorem е може би най-известната бръснарница в света, а продукитте на Reuzel са водещи в категорията грижа за косата. Помадите за коса предлагат продукти с различен аромат, които са с отлично задържане, високо ниво на блясък и изключително лесни за отмиване.

Продукти

Reuzel

Reuzel е холандаската дума за свинска мас и е едно леко намигване към миналото, когато помадите са били направени от животински мазнини и ароматизирани с ябълки, а д умата помада всъщност идва от френската дума Pomme, значаща ябълка . Това е част от вдъхновението, което ротердамските бръснари черпят, създавайки една от най-популярните днес марки за мъжка козметика - Reuzel. Schorem е една old-school бръснарница намираща се в сърцето на работническият град Ротердам . Салонът е специализиран в класическите стилове прически, които са се доказали през годините: pompadours, flattops, contours и другите стилове поместени в плакатите на известната бръснарница. Още от отварянето си Schorem е посещаван от хора представляващи всеки ешалон на обществето. С повече от петдесет години опит в бръснарството тези ротердамски бръснари са формулирали помади, достойни за своите взискателни клиенти . Като бръснари представляващи старата школа , те се заровили дълбоко в историята на помадит е, за да успеят да формулират тези, които според техните убеждения и вярвания са най-добрите в света - Reuzel. Днес  Schorem е може би най-известната бръснарница в света, а продукитте на  Reuzel са водещи в категорията грижа за косата. Помадите за коса предлагат продукти с различен аромат, които са с отлично задържане, високо ниво на блясък и изключително лесни за отмиване.
Сравнение на продукти