Филтри

Филтри

Категории

Марки

Ценови диапазон

Вид

Squire

Squire Изображение

Squire е марка непризнаваща границите. Класическа комбинация от иновативен продуктов дизайн и изискана и наистина вечна практичност и високо качество на цялата продуктова серия.

Лий Махон е създател на Squire Hair, с 15 години в бранша. Преди да създаде своята концепция, той птува по света, насърчавайки, образовайки и определяйки еталона за успех, разработва и развива няколко марки - от първоначалната идея - до наградите за печеливши продукти и така до днес, когагато целия този опит и знания са претворени в едноименната марка - символ на качество и стил - SQUIRE - THE GENTELMANS CHOICE.

Махон тръгва на пътешествие с научноизследователска и конструктивна дейност, с цел изграждане на професионална марка за днешните фризьори и бръснари, за създаване на нов вид стилове, стилове На утрешния ден, но с красотата и чара от миналото. Така той започва своето сътрудничество с някои от най-уважаваните бръснари във Великобритания и Ирландия.

Целта е да създаде модерен асортимент от съвременни продуктови гами в класически винтидж опаковки.
Squire е едно уникално съчетание на блясъка и уличната култура от 20те години от миналия век - един пионерски, изтънчен и неостаряващ продукт за днешни съвременник.

Разгледай и опитай уникалния й асортимент, направи своя джентълменски избор сега :)

Продукти

Squire

Squire е марка непризнаваща границите. Класическа комбинация от иновативен продуктов дизайн и изискана и наистина вечна практичност и високо качество на цялата продуктова серия. Лий Махон е създател на Squire Hair, с 15 години в бранша. Преди да създаде своята концепция, той птува по света, насърчавайки, образовайки и определяйки еталона за успех, разработва и развива няколко марки - от първоначалната идея - до наградите за печеливши продукти и така до днес, когагато целия този опит и знания са претворени в едноименната марка - символ на качество и стил - SQUIRE - THE GENTELMANS CHOICE. Махон тръгва на пътешествие с научноизследователска и конструктивна дейност, с цел изграждане на професионална марка за днешните фризьори и бръснари, за създаване на нов вид стилове, стилове На утрешния ден, но с красотата и чара от миналото. Така той започва своето сътрудничество с някои от най-уважаваните бръснари във Великобритания и Ирландия. Целта е да създаде модерен асортимент от съвременни продуктови гами в класически винтидж опаковки . Squire е едно уникално съчетание на блясъка и уличната култура от 20те години от миналия век - един пионерски, изтънчен и неостаряващ продукт за днешни съвременник. Разгледай и опитай уникалния й асортимент, направи своя джентълменски избор сега :)
Сравнение на продукти