Филтри

Филтри

Категории

Разфасовка

Марки

Ценови диапазон

Вид

The Bluebeards REVENGE

The Bluebeards REVENGE Изображение

The Bluebeards Revenge е известна англиска марка продукти, която освен с  интригуващ маладежки дизайн ще те впечатли и с изключително добрите си и иновативни формули на продуктите. В асортимента на марката ще намериш богата гама продукти - кремове за бръснене, грижа за брада и мустаци, продукти за след бръснене, аксесоари и други принадлежности, които прилягат отлично на всеки поддържащ себе си мъж. 

Марката е основана през 2010г. от самопровъзгласилият се за "Шеф на Синята брада" и бизнесмен Дав д Хилдрю /David Hildrew/, който създава марката, търсейки решение на своя  труден и мъчителен растеж на брадата. Необичайното име на марката - "Bluebeard'' или ''синята брада'' е името, което Хилдрю измисля за някой, който страда от проблемно израстваща брада, а "Revenge" е частта от името на марката, която дава заявка за справянето с проблема или иначе казано - отмъщението на мъжа към проблемната синя брада.

The Bluebeards Revenge не само са уникални със своите модерни и стилни визии, но и с иновативните си технологии. Всички продукти на марката са произведени от водещите козметични лабораторий във Великобритания и са сред продуктите с най-високо качество. Кремовете за бръснене и балсамите на The Bluebeards Revenge съдържат съставката наречена "Decelerine", която всъщност е проектирана да намали и забави растежа на брадата, като по този начин съкрати честотата между бръснанията. Едновременно с това съставката хидратира кожата, като намалява раздразненията причинени от бръсненето, благодарение на своят противовъзпалителен ефект. От The Bluebeards Revenge силно препоръчват техните продукти специално за мъже с чуствителна кожа . Те не съдържат парабени и не са тествани върху животни.

Ако и ти имаш нужда от помощник в борбата със "синята брада"  или търсиш своя продукт за ежедневна грижа не пропускай да разгледаш богатия асортимент на гарантирано добрите продукти на The Bulebeards Revenge.

Продукти

The Bluebeards REVENGE

The Bluebeards Revenge е известна англиска марка продукти, която освен с  интригуващ маладежки дизайн ще те впечатли и с изключително добрите си и иновативни формули на продуктите. В асортимента на марката ще намериш богата гама продукти - кремове за бръснене, грижа за брада и мустаци, продукти за след бръснене, аксесоари и други принадлежности, които прилягат отлично на всеки поддържащ себе си мъж.  Марката е основана през 2010г. от самопровъзгласилият се за "Шеф на Синята брада" и бизнесмен Дав д Хилдрю /David Hildrew/, който създава марката, търсейки решение на своя   труден и мъчителен растеж на брадата . Необичайното име на марката -  "Bluebeard' ' или ' 'синята брада' ' е името, което Хилдрю измисля за някой, който страда от проблемно израстваща брада, а "Revenge" е частта от името на марката, която дава заявка за справянето с проблема или иначе казано - отмъщението на мъжа към проблемната синя брада. The Bluebeards Revenge не само са уникални със своите модерни и стилни визии , но и с  иновативните си технологии . Всички продукти на марката са произведени от водещите козметични лабораторий във Великобритания и са сред продуктите с най-високо качество. Кремовете за бръснене и балсамите на The Bluebeards Revenge съдържат съставката наречена "Decelerine" , която всъщност е проектирана да намали и забави растежа на брадата , като по този начин съкрати честотата между бръснанията. Едновременно с това съставката хидратира кожата, като намалява раздразненията причинени от бръсненето, благодарение на своят противовъзпалителен ефект . От The Bluebeards Revenge силно препоръчват техните продукти специално за мъже с чуствителна кожа . Те не съдържат парабен и и не са тествани върху животни. Ако и ти имаш нужда от помощник в борбата със "синята брада"   или търсиш своя продукт за ежедневна грижа не пропускай да разгледаш богатия асортимент на гарантирано добрите продукти на The Bulebeards Revenge.
Сравнение на продукти