Филтри

Филтри

Категории

Марки

Ценови диапазон

Вид

The Shave Doctor

The Shave Doctor Изображение

The Shave Doctor е марка, която създава серия от специални формули, грижещи се с изключителна прецизност за кожата на лицето преди, по време и след бръснене.

Началото на тази професионална серия е през 2008 година, в Обединеното кралство, където Марк Спростън се заема с нелеката задача, да създаде нов клас продукти, които да отговорят на новото търсене, като същевременно направят "мокрото бръснене", лесно, приятно и безпроблемнно за всеки мъж. 

Mark Sproston е роден и израстнал в Стафорд, Стафордшир през 1969г. Още през осемдесетте години напуска училище и започва работа в близката бръснарница, именно там е началото на тази страст, към която се връща 12 години по-късно. Вкусил вече успехът в корпоративният свят, той решава, че ще създаде "MENSGROOM" онлайн магазин, посветен на нуждите на мъжете - предимно грижа за кожата и бръсненето. Магазинът се превръща в един от най-популярните уебсайтове за пазаруване за мъже. Но това не е достатъчно за него. Тогава решава да покаже на повече хора това, което прави и започнал да показва бизнеса си в популярните телевизионните Hair, Health и Beauty предавания във Великобритания

Едно такова шоу "The UK Spa Show"| в Лондон пре3 2006г., променя посоката на бизнеса и кариерата на Марк. 

"Не всичко беше свързано с продажбата на продукт, искахме да предлагаме бръснене на мъжете, които посещават нашите щандове, за да могат да преживеят професионалното бръснене с нашите продукти.''

След това Марк започва да получава редица предложения от собственици на Спа центрове и различни салони, които искат той да обучава персонала им в изкуството на "традиционното мокро бръснене". За да отговори на запитванията, Марк прави някои задълбочени изследвания и установява, че има огромна пропаст, неразбиране и изцяло ново търсене на пазара. Така той създава своето бръснарско училище, където започнва обучението на професионалисти и непрофесионалисти от цяла Великобритания и Европа.

След като работи с някои от големите имена в мъжката бръснарска индустрия, реутацията на Марк му спечелва прякора "Shave Doc", което през 2008 година се превръща и в новото име на марката - "The Shavedoctor'. А през 2010г., след 4 години интензивни проучвания той стартира своята първа гама професионални продукти за бръснене. Днес неговите продукти могат да бъдат намерени в редица салони, спа центрове и бръснарници в цяла Великобритани и Европа.

Неговите знания, опитност и авторитетност са го направели един от основоположниците на тази индустрия. Марк редовно допринася за публикаций в много мъжки списания, вестници и често демонстрира своите умения в международни контести и изложби свързани с Hair and Beauty секотра, топ музикални концерти и фестивали и "Clothing Show Live''. Търсен и от много телевизионни и радио предавания като водещ "експерт по поддържане".

Опитай професионалните продукти на The Shave Doctor и усети разликата!

Продукти

The Shave Doctor

The Shave Doctor е марка, която създава серия от специални формули , грижещи се с изключителна прецизност за кожата на лицето преди, по време и след бръснене. Началото на тази професионална серия е през 2008 година, в Обединеното кралство , където Марк Спростън се заема с нелеката задача, да създаде нов клас продукти, които да отговорят на новото търсене, като същевременно направят "мокрото бръснене", лесно, приятно и безпроблемнно за всеки мъж.  Mark Sproston е роден и израстнал в Стафорд, Стафордшир през 1969г. Още през осемдесетте години напуска училище и започва работа в близката бръснарница, именно там е началото на тази страст, към която се връща 12 години по-късно. Вкусил вече успехът в корпоративният свят, той решава, че ще създаде "MENSGROOM" онлайн магазин, посветен на нуждите на мъжете - предимно грижа за кожата и бръсненето. Магазинът се превръща в един от най-популярните уебсайтове за пазаруване за мъже. Но това не е достатъчно за него. Тогава решава да покаже на повече хора това, което прави и започнал да показва бизнеса си в популярните телевизионните Hair, Health и Beauty предавания във Великобритания Едно такова шоу " The UK Spa Show "| в Лондон пре3 2006г., променя посоката на бизнеса и кариерата на Марк.  "Не всичко беше свързано с продажбата на продукт, искахме да предлагаме бръснене на мъжете, които посещават нашите щандове, за да могат да преживеят професионалното бръснене с нашите продукти. ' ' След това Марк започва да получава редица предложения от собственици на Спа центрове и различни салони, които искат той да обучава персонала им в изкуството на "традиционното мокро бръснене" . За да отговори на запитванията, Марк прави някои задълбочени изследвания и установява, че има огромна пропаст, неразбиране и изцяло ново търсене на пазара. Така той създава своето бръснарско училище , където започнва обучението на професионалисти и непрофесионалисти от цяла Великобритания и Европа. След като работи с някои от големите имена в мъжката бръснарска индустрия, реутацията на Марк му спечелва прякора "Shave Doc", което през 2008 година се превръща и в новото име на марката - "The Shavedoctor'. А през 2010г., след 4 години интензивни проучвания той стартира своята първа гама професионални продукти за бръснене . Днес неговите продукти могат да бъдат намерени в редица салони, спа центрове и бръснарници в цяла Великобритани и Европа. Неговите знания, опитност и авторитетност са го направели един от основоположниците на тази индустрия . Марк редовно допринася за публикаций в много мъжки списания, вестници и често демонстрира своите умения в международни контести и изложби свързани с Hair and Beauty секотра, топ музикални концерти и фестивали и "Clothing Show Live''. Търсен и от много телевизионни и радио предавания като водещ "експерт по поддържане". Опитай професионалните продукти на The Shave Doctor и усети разликата!
Сравнение на продукти