The Shave Doctor

The Shave Doctor Изображение

The Shave Doctor е марка, която създава серия от специални формули, грижещи се с изключителна прецизност за кожата на лицето преди, по време и след бръснене.

Началото на тази професионална серия е през 2008 година в Обединеното кралство, където Марк Спростън се заема с нелеката задача да създаде нов клас продукти, които да отговорят на новото търсене, като същевременно направят "мокрото бръснене" лесно, приятно и безпроблемно за всеки мъж. 

Mark Sproston е роден и израстнал в Стафорд, Стафордшир през 1969г. Още през осемдесетте години напуска училище и започва работа в близката бръснарница. Именно там е началото на тази страст, към която се връща 12 години по-късно. Вкусил вече успеха в корпоративния свят, той решава, че ще създаде "MENSGROOM" - онлайн магазин, посветен на нуждите на мъжете - предимно грижа за кожата и бръсненето. Магазинът се превръща в един от най-популярните уебсайтове за пазаруване за мъже. Но това не е достатъчно за него. Тогава решава да покаже на повече хора това което прави и започнал да показва бизнеса си в популярните телевизионни Hair, Health и Beauty предавания във Великобритания

Едно такова шоу "The UK Spa Show"| в Лондон през 2006г. променя посоката на бизнеса и кариерата на Марк. 

"Не всичко беше свързано с продажбата на продукт. Искахме да предлагаме бръснене на мъжете, които посещават нашите щандове, за да могат да изживеят професионалното бръснене с нашите продукти.''

След това Марк започва да получава редица предложения от собственици на спа центрове и различни салони, които искат той да обучава персонала им в изкуството на "традиционното мокро бръснене". За да отговори на запитванията Марк прави някои задълбочени изследвания и установява, че има огромна пропаст, неразбиране и изцяло ново търсене на пазара. Така той създава своето бръснарско училище, където започва обучението на професионалисти и непрофесионалисти от цяла Великобритания и Европа.

След като работи с някои от големите имена в мъжката бръснарска индустрия, реутацията на Марк му спечелва прякора "Shave Doc", което през 2008 година се превръща и в новото име на марката - "The Shavedoctor'. А през 2010г., след 4 години интензивни проучвания той стартира своята първа гама професионални продукти за бръснене. Днес неговите продукти могат да бъдат намерени в редица салони, спа центрове и бръснарници в цяла Великобритани и Европа.

Неговите знания, опитност и авторитетност са го направели един от основоположниците на тази индустрия. Марк редовно допринася за публикаций в много мъжки списания, вестници и често демонстрира своите умения в международни контести и изложби свързани с Hair and Beauty секотра, топ музикални концерти и фестивали и "Clothing Show Live''. Търсен и от много телевизионни и радио предавания като водещ "експерт по поддържане".

Опитай професионалните продукти на The Shave Doctor и усети разликата!

Филтри

Затвори

Филтри

Сортирай по

Ценови диапазон

Категории

Марки

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

The Shave Doctor

The Shave Doctor е марка, която създава серия от специални формули , грижещи се с изключителна прецизност за кожата на лицето преди, по време и след бръснене. Началото на тази професионална серия е през 2008 година в Обединеното кралство , където Марк Спростън се заема с нелеката задача да създаде нов клас продукти, които да отговорят на новото търсене, като същевременно направят "мокрото бръснене" лесно, приятно и безпроблемно за всеки мъж.  Mark Sproston е роден и израстнал в Стафорд, Стафордшир през 1969г. Още през осемдесетте години напуска училище и започва работа в близката бръснарница. Именно там е началото на тази страст, към която се връща 12 години по-късно. Вкусил вече успеха в корпоративния свят, той решава, че ще създаде "MENSGROOM" - онлайн магазин, посветен на нуждите на мъжете - предимно грижа за кожата и бръсненето. Магазинът се превръща в един от най-популярните уебсайтове за пазаруване за мъже. Но това не е достатъчно за него. Тогава решава да покаже на повече хора това което прави и започнал да показва бизнеса си в популярните телевизионни Hair, Health и Beauty предавания във Великобритания Едно такова шоу " The UK Spa Show "| в Лондон през 2006г. променя посоката на бизнеса и кариерата на Марк.  "Не всичко беше свързано с продажбата на продукт. Искахме да предлагаме бръснене на мъжете, които посещават нашите щандове, за да могат да изживеят  професионалното бръснене с нашите продукти. ' ' След това Марк започва да получава редица предложения от собственици на спа центрове и различни салони, които искат той да обучава персонала им в изкуството на "традиционното мокро бръснене" . За да отговори на запитванията Марк прави някои задълбочени изследвания и установява, че има огромна пропаст, неразбиране и изцяло ново търсене на пазара. Така той създава своето бръснарско училище , където започва обучението на професионалисти и непрофесионалисти от цяла Великобритания и Европа. След като работи с някои от големите имена в мъжката бръснарска индустрия, реутацията на Марк му спечелва прякора "Shave Doc", което през 2008 година се превръща и в новото име на марката - "The Shavedoctor'. А през 2010г., след 4 години интензивни проучвания той стартира своята първа гама професионални продукти за бръснене . Днес неговите продукти могат да бъдат намерени в редица салони, спа центрове и бръснарници в цяла Великобритани и Европа. Неговите знания, опитност и авторитетност са го направели един от основоположниците на тази индустрия . Марк редовно допринася за публикаций в много мъжки списания, вестници и често демонстрира своите умения в международни контести и изложби свързани с Hair and Beauty секотра, топ музикални концерти и фестивали и "Clothing Show Live''. Търсен и от много телевизионни и радио предавания като водещ "експерт по поддържане". Опитай професионалните продукти на The Shave Doctor и усети разликата!
Powered by Cloudcart
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки