The Shave Doctor

The Shave Doctor Изображение

The Shave Doctor е марка, която създава серия от специални формули, грижещи се с изключителна прецизност за кожата на лицето преди, по време и след бръснене.

Началото на тази професионална серия е през 2008 година в Обединеното кралство, където Марк Спростън се заема с нелеката задача да създаде нов клас продукти, които да отговорят на новото търсене, като същевременно направят "мокрото бръснене" лесно, приятно и безпроблемно за всеки мъж. 

Mark Sproston е роден и израстнал в Стафорд, Стафордшир през 1969г. Още през осемдесетте години напуска училище и започва работа в близката бръснарница. Именно там е началото на тази страст, към която се връща 12 години по-късно. Вкусил вече успеха в корпоративния свят, той решава, че ще създаде "MENSGROOM" - онлайн магазин, посветен на нуждите на мъжете - предимно грижа за кожата и бръсненето. Магазинът се превръща в един от най-популярните уебсайтове за пазаруване за мъже. Но това не е достатъчно за него. Тогава решава да покаже на повече хора това което прави и започнал да показва бизнеса си в популярните телевизионни Hair, Health и Beauty предавания във Великобритания

Едно такова шоу "The UK Spa Show"| в Лондон през 2006г. променя посоката на бизнеса и кариерата на Марк. 

"Не всичко беше свързано с продажбата на продукт. Искахме да предлагаме бръснене на мъжете, които посещават нашите щандове, за да могат да изживеят професионалното бръснене с нашите продукти.''

След това Марк започва да получава редица предложения от собственици на спа центрове и различни салони, които искат той да обучава персонала им в изкуството на "традиционното мокро бръснене". За да отговори на запитванията Марк прави някои задълбочени изследвания и установява, че има огромна пропаст, неразбиране и изцяло ново търсене на пазара. Така той създава своето бръснарско училище, където започва обучението на професионалисти и непрофесионалисти от цяла Великобритания и Европа.

След като работи с някои от големите имена в мъжката бръснарска индустрия, реутацията на Марк му спечелва прякора "Shave Doc", което през 2008 година се превръща и в новото име на марката - "The Shavedoctor'. А през 2010г., след 4 години интензивни проучвания той стартира своята първа гама професионални продукти за бръснене. Днес неговите продукти могат да бъдат намерени в редица салони, спа центрове и бръснарници в цяла Великобритани и Европа.

Неговите знания, опитност и авторитетност са го направели един от основоположниците на тази индустрия. Марк редовно допринася за публикаций в много мъжки списания, вестници и често демонстрира своите умения в международни контести и изложби свързани с Hair and Beauty секотра, топ музикални концерти и фестивали и "Clothing Show Live''. Търсен и от много телевизионни и радио предавания като водещ "експерт по поддържане".

Опитай професионалните продукти на The Shave Doctor и усети разликата!

Филтри

Затвори

Филтри

Сортирай по

Ценови диапазон

Категории

Марки

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

The Shave Doctor

The Shave Doctor е марка, която създава серия от специални формули , грижещи се с изключителна прецизност за кожата на лицето преди, по време и след бръснене. Началото на тази професионална серия е през 2008 година в Обединеното кралство , където Марк Спростън се заема с нелеката задача да създаде нов клас продукти, които да отговорят на новото търсене, като същевременно направят "мокрото бръснене" лесно, приятно и безпроблемно за всеки мъж.  Mark Sproston е роден и израстнал в Стафорд, Стафордшир през 1969г. Още през осемдесетте години напуска училище и започва работа в близката бръснарница. Именно там е началото на тази страст, към която се връща 12 години по-късно. Вкусил вече успеха в корпоративния свят, той решава, че ще създаде "MENSGROOM" - онлайн магазин, посветен на нуждите на мъжете - предимно грижа за кожата и бръсненето. Магазинът се превръща в един от най-популярните уебсайтове за пазаруване за мъже. Но това не е достатъчно за него. Тогава решава да покаже на повече хора това което прави и започнал да показва бизнеса си в популярните телевизионни Hair, Health и Beauty предавания във Великобритания Едно такова шоу " The UK Spa Show "| в Лондон през 2006г. променя посоката на бизнеса и кариерата на Марк.  "Не всичко беше свързано с продажбата на продукт. Искахме да предлагаме бръснене на мъжете, които посещават нашите щандове, за да могат да изживеят  професионалното бръснене с нашите продукти. ' ' След това Марк започва да получава редица предложения от собственици на спа центрове и различни салони, които искат той да обучава персонала им в изкуството на "традиционното мокро бръснене" . За да отговори на запитванията Марк прави някои задълбочени изследвания и установява, че има огромна пропаст, неразбиране и изцяло ново търсене на пазара. Така той създава своето бръснарско училище , където започва обучението на професионалисти и непрофесионалисти от цяла Великобритания и Европа. След като работи с някои от големите имена в мъжката бръснарска индустрия, реутацията на Марк му спечелва прякора "Shave Doc", което през 2008 година се превръща и в новото име на марката - "The Shavedoctor'. А през 2010г., след 4 години интензивни проучвания той стартира своята първа гама професионални продукти за бръснене . Днес неговите продукти могат да бъдат намерени в редица салони, спа центрове и бръснарници в цяла Великобритани и Европа. Неговите знания, опитност и авторитетност са го направели един от основоположниците на тази индустрия . Марк редовно допринася за публикаций в много мъжки списания, вестници и често демонстрира своите умения в международни контести и изложби свързани с Hair and Beauty секотра, топ музикални концерти и фестивали и "Clothing Show Live''. Търсен и от много телевизионни и радио предавания като водещ "експерт по поддържане". Опитай професионалните продукти на The Shave Doctor и усети разликата!
Powered by Cloudcart
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки