FAQ

 1. Как да поръчам ?

Можеш да поръчаш избраните от теб продукти по два начина. Ако направиш регистрация в нашия сайт и влезеш с твоите потребителско име и парола всеки продукт, в желаната от теб разфасовка се добавя автоматично в количката в горното меню. Щом приключиш с подбора на продукти следваш внимателно инструкциите за попълване на информация, касаеща актуални координати за доставка и телефон за връзка, както и начин по който за теб е удобно да получиш пратката. Куриерските услуги, които изпълняваме са съответно до офис на Еконт на цена 5,50 лв. или до дома и офиса с фирма Рапидо на цена от 4,90 лв. като добавка към сумата на продуктите. При покупка над 100 лв. доставката и по двата начина е безплатна.
Ако не желаеш да се регистрираш в нашия сайт можеш да използваш изскачащата услуга „Бърза поръчка“, при която са нужни само две имена, телефон и имейл за връзка. Нашите колеги ще се свържат възможно най-бързо с теб и по телефон ще уточним от какво имаш нужда, както и къде и как е удобно за теб да получиш пратката.
Ако все пак бул. Витоша 150 в гр. София ти е по път, заповядай в нашия физически магазин да вземеш това, от което имаш нужда.

 

 1. Кога да очаквам поръчката си ?

След като потвърдим по телефон направената от теб поръчка, я предоставяме за изпращане на горепосочените куриери. Ако няма извънредно забавяне поради причини като празнични периоди, Black Friday или други кампании, предполагащи голяма натовареност пратките най-често биват изпълнявани в рамките на 24-48 ч. от понеделник до петък. Ако сте направили поръчката си в петък и изрично желаете да пристигне в събота, молим да известите колегите ни по телефона при потвърждаването на поръчката или напишете в полето „Забележка“ още при осъществяването на самата поръчка.

 

 1. Как мога да заплатя поръчката си ?

Направената поръчка можеш да заплатиш както чрез онлайн плащане, така с наложен платеж при получаване на пратката на посочения от теб адрес или офис на Еконт. При онлайн плащането горепосочените цени за доставка се добавят към сумата на желаните от теб продукти, като отново при поръчка над 60 лв. доставката е безплатна.

 

 1. Как мога да разбера дали поръчката ми е потвърдена или изпратена ?

След като подробно попълниш информацията и потвърдиш плащането ще видиш прозорец с текущия статус на твоята поръчка. Би трябвало той да е „Изчакваща“. Това означава, че сме получили известие за направена поръчка. При първа възможност нашите колеги ще се свържат с теб за потвърждение на доставката и уточнение на детайли по нея, включващи потвърждение на посочения адрес, както и известие при проблем с поръчаните продукти (наличност, състояние на продуктите и т.н). След провеждане на разговора незабавно подготвяме поръчката ти и максимално бързо я предоставяме на куриерските фирми.

 

 1. Коя куриерска фирма използвате ?

За доставки до дома, офиса или други адреси работим с Рапидо (цената за доставка е 4,90 лв.), а с Еконт (цената за доставка е 5,50 лв.) доставяме до техен, удобен за теб офис. При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна.

 

 1. Мога ли да пренасоча поръчката си към друг адрес ?

Можеш да пренасочиш поръчката си по всяко време към удобно за теб място като свържеш с нас или директно се свържеш с куриерската фирма.

 

 1. Не получих поръчката си . Какво да направя ?

При проблем с поръчката ти не се колебай да се свържеш с нас по телефон или имейл или се свържи с куриерската фирма, която изпълнява поръчката ти. Ние редовно проверяваме статусите на направените поръчки и ги координираме с информацията от куриерите, с които работим, така че при неточности и други затруднения е възможно и ние да се свържем с теб за уточнения.

 

 1. Как да откажа поръчката си ?

Ако си финализирал процедурата по потвърждение на поръчката ти в сайта, а си размислил или имаш друга причина да я откажеш се свържи с нас, за да ни известиш, ако вече не сме го уточнили по телефона.

 

 1. Можете ли да опаковате поръчката ми като подарък ?

Обикновено, не разполагаме с опаковъчни материали. Изпращаме продуктите в хартиени торбички, брандирани с логото на нашия магазин, както и с информация за бръснарницата ни The Barber Shop Sofia.

 

 1. Мога ли да снабдявам магазина /салона си с Вашите продукти .

Можете да снабдите магазина/салона си с нашите продукти. За подробна информация относно цени и условия се свържете с нас на тел.: 0878335455 – Емануела Иванова или на имейл emi@pplagency.eu 

 

 1. Кой стилизиращ продукт за коса да избера и каква и разликата?

Препоръчваме да прочетеш тази подробна статия в нашия блог: https://bit.ly/2DUWGOH

 

 1. Кой продукт е най-подходящ за моята брада?

Продуктите за брада имат своята последователност на употреба. Разбира се, от дължината на брадата зависи кои от тях са ти необходими за поддържане на свежа и чиста брада. При по-дълга брада препоръчваме използване на по-голяма гама продукти както следва – за почистване на брадата е желателно да се измива със сапун или шампоан за брада; за подхранване и хидратиране използвай олио/масло/пяна /серум за брада и накрая за стилизация и освежаване ти препоръчваме да използваш балсам за брада. Тази последователност на употреба ще осигури максимална поддръжка на брадата, както и добра грижа за кожата на лицето. При по-къса брада можеш да пропуснеш шампоана или сапуна, тъй като при всяко миене на лицето измиваш и брадата достатъчно добре. Можеш  да се спреш на пяна или серум за брада, която поради текстурата си няма да придаде мазнотата както при олиата или маслата. И разбира се, недей да пренебрегваш балсамите. Те са направени предимно от естествени масла и съставки, които ще подхранят кожата на лицето и ще придадат приятен аромат дори и на по-къса брада.

 

 1. Как да използвам маслото или балсама си за брада ?

Маслата и олиата за брада са в течна форма и много често са по-мазни поради богатия състав на масла в тях. Затова ти препоръчваме да сложиш само няколко капки, като внимателно втриеш не само в брадата, но и в кожата под нея. При по-голяма брада може да се наложи по-голямо количество за максимална грижа.
Балсамите, от друга страна, са с по-плътна текстура заради съдържанието на восък в някои от тях (стилизираща функция). Поради това те съветваме да вземеш малко количество в едната длан. След това го разтрий между пръстите, за да се загрее и да бъде по-лесен за нанасяне, след което го втрий внимателно в брадата и кожата. Среши с гребен за постигане на желаната форма. За най-добри резултати нанеси след душ или на подсушена вече брада.

 

 1. Как се използва шампоанът за брада ?

Брадата изисква нужната грижа, за да изглежда свежа и добре поддържана. Естествената последователност е измиване на брадата с шампоан или сапун, с цел почистване и омекотяване на брадата и успокояване на кожата, нанасяне на олио/масло/пяна/серум за брада за подхранване и овлажняване и накрая завършване с балсам за придаване на желаната от теб форма. Намокри лицето с топла вода и го остави за малко без да го подсушаваш. Намокри дланите си, вземи малко от шампоана, направи пяна, и нанеси на лицето. Масажирай като не пропускаш нито една зона, след което изплакни и подсуши с кърпа. Продуктът може да се използва всекидневно. 

 

 1. Водоразтворима или класическа помада за коса да избера ?

Класическите помади са познати също като помади на вазелинова основа. За разлика от водоразтворимите, те не могат да се отмият от косата само с вода. Необходими са специални шампоани за отмиване на този тип помади.
Предимства на класическата помада: Тези по-традиционни помади съдържат по-малко изкуствени съставки от модерните помади на водна основа. Обикновено изсъхват много по-бавно на косата, което позволява лесна промяна на желаната стилизация. Друго предимство са вариациите. Този тип помади могат да варират както във вида на своя блясък така и в силата на задържане на косата, която предоставят.  И накрая от финансова гледна точка, невъзможността да се измият лесно означава и по-малка употреба на продукта, тъй като няма да има нужда да се нанася толкова често за постигане на желания вид.
Недостатъци на класическата помада: Както споменахме, за разлика от други типове продукти, класическите помади са по-трудни за отмиване. Ако не желаете остатъци от продукта по косата си в следващите ден-два, това може да бъде разгледано като недостатък. Появата на акне също е възможен резултат от невнимателно нанасяне на продукта по косата.
Водоразтворимите помади се смятат за „новото поколение“ помади за коса.
Предимства на водоразтворимите помади: Най-голямото предимство е, че могат лесно да се отмият от косата само с вода. Подобно на класическите помади, те също могат да варират в нивото на блясък и силата на задържане на косата. Много хора предпочитат употребата на този тип помади през по-топло време, тъй като изсъхват лесно и поддържат стилизацията през целия ден. Друго предимство е ,че въпреки различните типове кожа, възможните раздразнения и обриви са минимални или никакви, заради ниската масленост на помадите.
Недостатъци на водоразтворимите помади: Има два основни недостатъка на този тип помади. Поради сложните си формули, цената на тези помади е по-висока от тази на класическите. Разбира се, цените варират при различните марки, но обикновено класическите помади са на малко по-достъпни цени. Другият недостатък е, че една опаковка водоразтворима помада свършва много по-бързо поради факта, че се отмива съвсем лесно с вода и това предразполага по-честа употреба на продукта за постигане на желания вид. Съвет: За бързо рестилизиране освежете с малко вода и отново придайте желаната форма. 

 

 1. Колко от помадата трябва да нанеса на косата си ?

Количестово се определя пропорционално на дължината на косата ти. Следователно, колкото е по-дълга тя, толкова повече продукт ти е необходим за оформяне. В повечето случаи, на върха на двата пръста е достатъчно за постигане на желаната форма.

 

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки